Elkaszáltak

140

„Nincs az a törvény amelynek betűjét nem lehetne egy aranypénzzel letakarni”

Diocletianus római császár

Törvényt ült az Európai Bíróság és úgy találta, hogy a magyar és a szlovák kormány keresete – melyben kérték a migráns-kvóta eltörlését – nem állja meg a helyét, így be kéne fogadnunk több mint ezer migránst.

Amint az törvényszerű, a honi ellenzék vonzalmainak ismeretében nem meglepő, lett is nagy öröm a haladó oldalon. Nekik ugyanis mindegy, csak Orbánbasinak rossz legyen. Mondjuk annyira hülyék, hogy nem veszik észre: ez az ítélet Orbánbasinak, így a választások előtt, kifejezetten előnyös és minél jobban örül neki az ellenzék annál jobb lesz.

Az ítélet egyébként várható volt. Több okból is.

Az első az, hogy az Európai Bíróság – a látszattal ellentétben – nem jogi, hanem politikai testület, s mint ilyen, politikai döntéseket is hoz, bár igyekszik azokat semleges, jogi köntösbe öltöztetni. Jelképként nem is Justitia istennő mását kéne használniuk, hanem Angela Merkel bekötött szemű szobrát, amint egyik kezében mérleg helyett migránst, a másikban pedig kard helyett egy Volkswagent tart. Az istennő szokásos ledér öltözékéhez azonban nem ragaszkodnék ez esetben. Lehetne mondjuk nadrágkosztümben vagy – ínyencek kedvéért – burkiniben. Már ha az nem sérti a mohamedánok érzékenységét, hiszen ma már elsősorban minden köztéri tárgyat (Nem akarok vészmadár lenni, de könnyen előfordulhat, hogy nemsokára az otthoni dolgokat is ezen az alapon kell áttekinteni, ha így mennek tovább a dolgok.) ebből a szempontból kell elbírálni.

Politikai döntés született, hiszen ha lehántjuk a jogi bűvészkedés fátylait, az EU eddigi történetében alapvetően új dolgot találunk. Ez pedig az, hogy az egyes tagállamokra kötelező jellegű döntéseket lehet hozni egyszerű, többségi döntéssel. Ez pedig döntő, elvi fontosságú dolog. Csúszós lejtőre kerülünk vele. Hiszen legközelebb már a buziházasságról, gyerekek örökbefogadásáról, vagy a 6 évesek nemváltó műtétének TB-támogatásáról fognak dönteni és azt nekünk ugyanúgy el kell majd fogadni, mint ezt, a többség döntése alapján. Az Európai Bíróság szerint legalábbis.

Hülye EU-s politikusból pedig bőven meg van a többség minden esetre.

Most az az érdek, hogy ezt ne lássuk, de hatalmas lépéssel közeledtünk az Európai Egyesült Államok víziójához, ahol aztán az erősebb kutya elve alapján Németország akarata a kicsik idegesítő kapálódzása nélkül érvényesülhet.

Várható volt, hiszen alátámasztja az EU-t vezető államok bevándorláspolitikáját, mely úgy foglalható össze, hogy engedjünk be minél több migránst, aztán majd meglátjuk.

A libsik uralta Európát egyáltalán nem érdekli a valóság. A valóság maximum zavaró tényező a bíróság és az Európát irányítani kívánó libsik szerint. Az áthelyezés kivitelezésének lehetetlenségére utaló magyar érvet azzal söpörték le, hogy azt ti. a kvóta működésképtelenségét, nem lehetett előre látni, „különösen egyes tagállamok együttműködésének a hiányát”. Ehhez képest, emlékezhetünk rá, hogy minden, akárcsak nyomokban normális európai politikus megjósolta ezt a működésképtelenséget, és jó páran mondták azt is, hogy nem működnek együtt.

Pontosan úgy meg lehetett jósolni a kudarcot, mint ezt az ítéletet.

És végül, de nem utolsósorban az egész bírósági döntés titkát maga a libsi sajtó leplezte le. Szándékán kívül, természetesen. Mégpedig az Index nevezetű kiadvány „Kvótaper: hamarosan ismét bíróság elé állhat a kormány” című írásának egyik alcímében, mely így szól: „Nem növelnék, hanem csökkentenék az áthelyezendők számát”. Ez ugyanis, némileg továbbgondolva, azt jelenti, hogy az „áthelyezendők” (sic!) – akiket amúgy, mindközönségesen mohamedán kecskepásztoroknak is nevezünk – számát, ezentúl, az ítéletre hivatkozva az EU-bürokrácia a kénye-kedve szerint fogja megváltoztatni, csökkenteni, vagy növelni, függetlenül attól, hogy nekünk erről mi a véleményünk.

Ha előáll egy újabb olyas helyzet, mint 2015-ben és százezer, vagy millió számra kezdenek özönleni a kvantumfizikusok, akkor a kvóta a feléből a triplája lehet, vagy akárhányszorosa, függően attól, hogy a Bundesmutti hogy látja jónak. Márpedig – bár ne lenne igazam – meg fog még érni Európa ilyen állapotokat, hiszen már megy is a bemelegítés a „klímamigráns” fogalmának bevezetésével, akiket aztán „menekülteknek” és befogadandónak kell majd tekinteni. A klíma pedig változik, ahogyan teszi azt, amióta egyáltalán van, ezért mindig lesznek olyanok, akinek ez balul üt ki, de nem hajlandóak dolgozni a hatások túlélése érdekében, hanem inkább nekiindulnak élősködni valakiken addig, míg planéta szerte meg nem valósul a baloldal örök álma, a teljes egyenlőség a nyomorban.

Hogy egyes gazdag európai országok hogyan akarnak öngyilkosok lenni az lehetne akár magánügy is. De sajnos – geopolitikai okokból – nem az. Nem az, mert itt élünk és sorsunk millió szállal kötődik mindahhoz, amit Európának nevezünk. Ezért ha majd már minden oldalról jönnek a mohamedánok, nem egy Mohácsot kell elszenvednünk.