A hitetlen

31

„Ezért kiszolgáltatta őket Isten bűnös vágyaiknak, hogy tisztátalanságukkal meggyalázzák önmagukban saját testüket: mivel felcserélték az igaz Istent a hazugsággal és a teremtményt tisztelték és szolgálták a Teremtő helyett, aki mindörökké áldott. Amen. Mindezért Isten kiszolgáltatta őket szégyenletes szenvedélyeknek. Asszonyaik felcserélték a természetes nemi életet a természetellenessel. Hasonlóan a férfiak is elhagyták a természetes együttélést az asszonnyal, egymás iránt gyúltak bűnös kívánságra és férfiak férfiakkal fajtalankodtak. El is vették a méltó büntetést tévelygésükért saját testükön.”

Zárójel. Ezt Pál apostol írja a római levélben. Pál apostolnak egyébként kulcsszerepe volt abba, hogy a kereszténység egy kis, zsidó szektából a mai hatalmas egyház nőtt ki. Ő volt az aki fontosnak tartotta, hogy az egyház mindenkié és nem kizárólag a zsidóké. Zárójel bezárva.

A kérdés úgy szólhat, hisz-e egyáltalán Istenben Perintfalvi? Nekem úgy tűnik, hogy nem, hiszen nyilvánvalóan tagadja a fenti sorokat és még számtalan másikat is. Sőt, még kéjeleg is a bűnben, ennek szép példája Homonnay esete. Homonnay egy közepesnél gyengébb, író aki azzal híresült el, hogy egyrészt buzi, másrészt rendszeresen tesz közzé Orbánt gyűlölő írásokat. (Nem olvasom a könyveit, nekem is jogom van az önvédelemhez.) Ellenben az egyéb írásaiban ilyeneket követ el például:

Ahogy az Orbán a gonosz boszorkány halálát várta, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik.

Szép, gondoskodó kívánság, méltó egy igazi közbuzihoz. Na most ő az, akit Perintfalvi egy igazi dicshimnusszal köszönt és nem is egyszer.

Sajátos módon számtalanszor fejezi ki elragadtatását a ferde hajlamú iránt, akit mint az igazi, lelkileg azonosként ír le. És ezt komolyan is gondolja; egészségére, csak maradjon távol a kölköktől. Egyébként szinte hihetetlen, de Homonnay tanított gimnáziumban is. Na most belegondolok, milyen élményben lehetett része a szerencsétlen gimnazistáknak ettől az embertől? Én nem engednék ilyeneket a gimnáziumi diákok közelébe, sohasem tudnám mikor, mit és hogyan „tanít” nekik, eltiltanám még a gyerekek közeléből is. Nem tudom van-e erre szabály, hogy ilyen agresszív buzit még vétetlenül sem engedjünk a kiskorúak közelébe, mert ha nincs, kéne lennie.

Perintfalvi szerint mivel „aljas náci féregnek” nevezte Novák Katalint, a családokért felelős tárca nélküli minisztert,

… céltáblája lett a hergelésnek, a gyűlölködés legkülönbözőbb formáinak mind online, mind offline módon

; szegényke. Emiatt egyébként jogerősen el is ítélték egy évre, bár ezt az ítéletet sajnos felfüggesztették. Amúgy bedrogozva lelte méltó halálát, az olasz ügyészség azóta nem tud mit kezdeni az üggyel, de a macskáját az ügyvédje hazahozta; a macska legalább megúszta. Egyébként maga Ritácska sem kíméli magát a gyanúsítgatástól:

Egyik éjszaka egészen konkrétan arról beszélgettünk, hogy vajon eljutunk-e oda Magyarországon is, hogy politikai célzattal meg lehet gyilkolni embereket. A válaszát sejthetik.

Különben más, ellenzékiek sem kímélték meg magukat a kétes történésektől. Gyurcsány például azt írja hogy:

Mert érzett. Ezért sokszor karmolt. Mint Erzsi. A másik énje. Milyen őrület így elmenni és most?! Ölellek;

hát azt már akár ölelheted is akár a randa kövér macskát. Az ördög ügyvédje Czeglédy Csaba így énekli meg a halálát:

… azonban sokat elárul a mai magyar viszonyokról, hogy többekben rögtön felmerült: azért halt meg, mert a hatalom útjában volt. Egy közeli barátja éjjel meg is írta: Gergő nagyon félt.

Azt, hogy mitől azt nem árulta el, persze nyilván Orbánbasi odasündörgött és akarata ellenére addig tömte a fehér porral, amíg el nem patkolt. Aztán még folytatják a végtelenségig a derék ellenzékiek, ahogy csak kifért a csövön.