Kilóg a sorból

46

Interjút készített a függetlenobjektív CNN a magyar külügyminiszterrel. Kár volt.

A riporternő először afelől érdeklődött, hogy miért gondolja azt a miniszterelnök, hogy Magyarország homogén lakosságú, keresztény ország, és miért állítja emellett, hogy a multikulturalizmus nem érték. Véleménye szerint ugyanis „furcsa ez a megfogalmazás, nagyon kilóg a sorból.” Majd azt a következtetést vonja le mindebből, hogy a fehér keresztényeken kívül senkit nem akarunk befogadni az országba, és ebből meg azt vonja le, hogy a miniszterelnök szerint ez egy keresztény ország. Erre Szijjártó külügyér azt a visszafogott választ adja, hogy doktorminiszterelnökúr azért mondja ezt, mert:

  1.  igaz,
  2.  és mert joga van hozzá.

A következő kérdés pedig arra vonatkozik, hogy vajon miért küzdünk mi a migráció ellen, mikor nálunk olyan nincs is, továbbá nincs migránsbűnözés és terrorizmus sem. Ezt a kérdést mondjuk tán a TASZ, vagy valami hasonló diktálta, mivel a honi libsizmus is unalomig ismételgeti. Nálunk még azt is hozzá szokták tenni, hogy miért fél Mariska néni Felsőbüdösbürgözdön a migránsoktól, mikor még nem is látott élőben olyat. Elmondtam már, most megismétlem: Mariska néni például a ebola-járványtól is fél, pedig szerencséjére, olyat sem látott még.

Továbbá idézhető a bölcs közmondás: más kárán tanul az okos.

Erre a kérdésre Szijjártó azt a vitathatatlan logikájú választ adja, hogy azért nincs ilyen probléma nálunk, mert nem engedünk be migránsokat.

Az egész interjút belengte a liberális indoktrináció szelleme. Valaha, az agylágyulás hajnalán, még komolynak és tudományosnak tűnő dolgozatok születtek arról, hogy miért jó a multikulti. Ezek fő érvelési módszere az volt, hogy egy ügyes megoldással a kocsit fogták a ló elé.

Azt állították ugyanis, hogy a pezsgő, növekvő, izgalmas nagyvárosokban sok a migráns, magas a multikulti, tehát a pezsgés és a növekedés nekik köszönhető. Holott az történt, hogy ezek a nagyvárosok voltak kívánatos célpontjai a migránsoknak, akiket az észak-svéd tanyasi bukolika valahogyan nem vonzott.

Később ezek a nagyvárosok aztán le is pukkantak miattuk.

Mára azonban mindez, az indoktrináció miatt, kétségbevonhatatlan „ténnyé” vált a libsi fejekben, melyet már nem kell alátámasztani – így van és kész. A Gólya presszóban is mindenki így tudja. Aki nem hiszi, olvassa el a 444.hu című sorosista propagandakiadvány cikkét, amely egy sétát ír le a „a legszínesebb magyar utcában”, ahol Nigériai fodrászat, pakisztáni étterem, török közért és albán pék található. „Teázunk török közértben, a desszertet pedig az albán pékségben kapjuk.” – lelkendezik a cikk írója, anélkül, hogy megtudnánk tőle, ez miért jó neki. Gondolom egyébként azért, mert libsi közmegegyezés van a tekintetben, hogy ami magyar, az ócska. És különben sem ehet fasiszta desszertet.

A multikulti tehát jó, mert neki tetszik, továbbá ezért kapja a fizetését.

Innen válik érthetővé a riporternő hüledezése azon, hogy a magyar álláspont szerinte nagyon kilóg a sorból. A hirdetett liberális sokszínűség ugyanis hihetetlen egyszólamúságot jelent a valóságban. A lefektetett vallási tételek kritikátlan elfogadása alapkövetelmény. Mert ha nem akkor, kilóg a sorból. Persze kinek mi a sor, ugyebár.